Amerika Serikat Présidhèn lan Pemerintah: The United States Presidents and Government In Javanese by Nam Nguyen

Amerika Serikat Présidhèn lan Pemerintah: The United States Presidents and Government In Javanese

byNam Nguyen

Kobo ebook | May 23, 2015

Pricing and Purchase Info

$6.56

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Amerika Serikat Présidhèn lan Pemerintah goal kanggo isi pikiran karo kawruh sajarah prasaja lan bantuan sapa interested in History Amérika lan Learning bab kita pemerintah. Saben Présidhèn kita wis ngiwa utawa dheweke weton ing sajarah Amerika Serikat, ing gesang rakyat Amérika lan wong ing saindhenging donya.

EBook gampang kanggo nggunakake, sumilir lan dijamin dadi macem lan sumber banget kanggo miwiti sawetara kawruh sajarah Panjenengan karo Présidhèn, Pisanan Ladies, Ing Executive Branch, Ing Legislative Branch, Ing Branch Judicial, Konstitusi plus Brief latar mburi Amérika, Sajarah asal Amerika, Rights Gerakan Wanita, sajarah Amerika Tionghoa 2010 Census nuduhake Asia sing paling cepet - Akeh Group Race, Ing Gerakan Kanan Sipil lan saben negara karo gendéra.

Amerika Serikat Présidhèn lan Pemerintah bakal mbantu ing ngendi wae kowe; iku alat referensi cepet lan gampang kanggo sekolah, sekolah tengah, sekolah tinggi, lulus, lulusan mahasiswa lan populasi umum sing pengin mriksa metu!

Mung ngelingi siji bab sing learning tau mandheg! Maca, maca, Baca! Lan Tulis, Tulis, Tulis!

A matur nuwun bojoku apik Bet (Griffo) Nguyen lan anak sange sandi Taylor Nguyen lan Ashton Nguyen kanggo kabeh katresnan lan dhukungan sing, tanpa dukungan emosional lan bantuan, ora ana iki pendidikan basa eBooks, Audios lan video bakal bisa.

Latar mburi Brief saka Amérika, Ing Présidhèn, Pisanan Ladies, Ing Executive Branch, Ing Legislative Branch, Ing Branch Judicial, Konstitusi, Sajarah asal Amerika, Gerakan Hak Women kang, sajarah Amerika Tionghoa 2010 Census nuduhake Asia sing paling cepet -Growing Race Group, Ing Gerakan Kanan Sipil, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota , Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, Washington DC, West Virginia, Wisconsin, lan Wyoming.

Title:Amerika Serikat Présidhèn lan Pemerintah: The United States Presidents and Government In JavaneseFormat:Kobo ebookPublished:May 23, 2015Publisher:Nam Nguyen

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN:9990050663434

Look for similar items by category:

Reviews