Ati: rrëfim by Ardian-Christian Kyçyku

Ati: rrëfim

byArdian-Christian Kyçyku

Kobo ebook | February 12, 2015

Pricing and Purchase Info

$6.12

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

"Ati rronte aq i zhytur në hallet e përditshme, saqë e pat humbur shijen e gjëmave të mëdha, vetjake. Por edhe shijen e lumturive të papritura. S'mbante mend qysh kur i pat humbur ato shije. Tanimë qe mësuar pa to dhe nuk përpiqej t'i kërkonte kund. (...) Qirinjtë flakëronin. Kaherë shtëpia nuk pat qenë aq e ndritshme. Si për të dëshmuar se tepria e ndriçimit u bënte keq, Ati u përkul mbi të gjashtëdhjetë qirinjtë dhe u fryu. Me të njëjtin mllef do t'u kish fryrë edhe viteve të vet. E mbase nuk i pat fikur deri tani ngaqë nuk i vinte të besonte. Po të mos kish pasur qoftë dhe një grimë shpirt, do t'i kish fikur ata vite. Por ia kishin marrë të tjerët në kthesë: ia kishin fikur vitet pa e pyetur".

Title:Ati: rrëfimFormat:Kobo ebookPublished:February 12, 2015Publisher:Ardian-Christian Kyçyku

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:6068093808

ISBN - 13:9786068093802

Reviews