Business Saya Survive: Macam mana business saya survive by Ikhsan Mustain

Business Saya Survive: Macam mana business saya survive

byIkhsan Mustain

Kobo ebook | April 6, 2017

Pricing and Purchase Info

$6.66

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

BANYAK BUSINESS PEOPLE biasanya berbakat masa mula2 memilih business apa nak mulakan. Tapi untuk kekalkan momentum biar terus berjaya, perlukan tindakan yang luar biasa. Tindakan yang luar biasa tu mesti diikuti dengan ilmu. Sebab kalau tak ada ilmu, kita Cuma buang masa try and error sedangkan banyak lagi benda lain yang patut kita buat.

Jadi kalau anda fikir nak mulakan business atau memang dah ada business, anda mesti faham kenapa ebook ni ditulis. Kalau kepakaran anda memang ada pada sales dan marketing, ini akan jadi bonus untuk anda sebab ebook ni sesuai untuk anda refresh balik ilmu yang anda ada, fikirkan sesuatu dan buat tindakan.

Kalau sales and marketing ni cabaran untuk anda yang baru memulakan business, anda akan merasa gembira untuk melaburkan duit dengan masa untuk membaca and why not baca lagi dan lagi banyak kali biar anda faham dan tahu nak apply dalam business anda.

Ramai orang tahu yang “Knowledge is Power” tapi zaman sekarang kalau knowledge semata agak susah untuk bersaing. Sebab apa? Knowledge tu Cuma general. Kecilkan sikit skop. Jadikan “Information is Power”.

Kita hidup di zaman yang semuanya nak cepat. Jadi nak tak nak, kita sendiri kena upgrade skil dengan information kita biar kita sustain dalam market yang kita pilih.

For sure, saya berharap yang ebook ni dapat menarik minat anda, sediakan valuable information, share practical and effective technique untuk sales and marketing supaya dapat membantu business anda.

Title:Business Saya Survive: Macam mana business saya surviveFormat:Kobo ebookPublished:April 6, 2017Publisher:Sadostain

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN:9990052765488

Look for similar items by category:

Reviews