Esenciale 18.000 Fjalët mjekësore fjalor në Albanian: Essential 18000 Medical Words Dictionary in Albanian by Nam Nguyen

Esenciale 18.000 Fjalët mjekësore fjalor në Albanian: Essential 18000 Medical Words Dictionary in…

byNam Nguyen

Kobo ebook | May 17, 2015

Pricing and Purchase Info

$13.31

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Thelbësore 18.000 Fjalët mjekësore fjalor në gjuhën shqipe është një burim i madh kudo që shkoni; ajo është një mjet i lehtë që ka vetëm fjalët që dëshirojnë dhe kanë nevojë! E gjithë Fjalori është një listë e alfabetizuar e fjalëve mjekësore me përkufizimet. Kjo eBook është një lehtë-to-kuptuar udhëzues për terma mjekësore për këdo anyways në çdo kohë. Përmbajtja e këtij eBook është vetëm që do të përdoret për qëllime informative. Është gjithmonë një ide e mirë që të konsultoheni me një mjek profesionist me çështjet e shëndetit.

Vetëm mos harroni një gjë se të mësuarit nuk ndalet! Lexoni, lexoni, lexoni! Dhe shkruani, shkruani, shkruani!

Një faleminderit për gruan time të mrekullueshme Beth (Griffo) Nguyen dhe bijtë e mi të mahnitshme Taylor Nguyen dhe Ashton Nguyen për të gjithë dashurinë dhe mbështetjen e tyre, pa mbështetjen e tyre emocionale dhe ndihmë, asnjë nga këto eBooks gjuhës arsimore dhe audios do të jetë e mundur.

Title:Esenciale 18.000 Fjalët mjekësore fjalor në Albanian: Essential 18000 Medical Words Dictionary in…Format:Kobo ebookPublished:May 17, 2015Publisher:Nam Nguyen

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN:9990050634298

Look for similar items by category:

Reviews