Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition) by Robert Skyler

Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition)

byRobert Skyler

Kobo ebook | April 1, 2013

Pricing and Purchase Info

$32.84

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Fragment Tokë - Konceptimi

Historia, shkruar nga fituesi rrallë të dhënat e ngjarjeve të përshkruara si ata me të vërtetë ka ndodhur. Pastruar dhe e thjeshtuar është humbje mësimin e tyre për të mbrojtur apo të na dënojë?

~~~

Informacione vetëm mban asnjë të vërtetë brenda vetes, deri sa një pjesë e tërë e saj është anashkaluar, injoruar ose hiqet, ku pas edhe mund të kuptohet qartë, pranohet ose mohohet.

Përtej këtij qyteti i mërzitshëm, brenda një ndërtese të thjeshtë, në një skedar të vetëm nën një gomë të re, ku qëndron një letër të parëndësishëm në mes një kohë të shkurtër të paqes dhe lirisë vetëm lufta mund të sjellë, shkon atë letër, dhe me këtë gomë të gjitha fillon përsëri.

Dështimi qëndron si rezultatin e pashmangshme e një ndërmarrje pa kompromis, për në zemrën e çdo akt egoist e sakrificës, qëndron dëshira e pamohueshme për ndryshe paarritshme.

Mbingarkesa informacion shkakton besimin, kufizimin nxit varësinë, dhe në as një vepër e pafalshme ka kryer.

***

 

Fragment Tokë Fjalen: shqip edicioni, shqip libër, shqip e-libër, shqip e-libër, shqip libër elektronik, shqip librin digjitale, fluturim zbuluar, trup mendje shpirt, grupi mendoj, zgjidhjen e konflikteve, dështimi i kuptojnë, vërteta personale, përçart mendjen, mashtrimi dhuna, menaxhimin e kohës, ndërmjetësimin pushtet, kuptoj inteligjencën, mbijetesa kërko, gjuetar mblidhen, orientimi detyrë, fitimet dhe dëshpërimit, mendoj përsëris, vërteta ëndërr, shpejtë gërmimi thellë, mundësi kriza, rivalitet tirani, grupi i menduar, luftojnë testin, ngjitje të lartë, kuptuarit arsyetimi, ndarja ëndërr, fantazi fëmijë, ëndrrat e vërteta, stanjacion kamatën, realizimi i vetë, shprehje krijuese, zhvillimi i psikologjisë, ironia ironike, ndërtimin e monumentit, tjerët duke ndihmuar, kuptojnë kontroll, historia e luftës, argëtim rastësishme, shumicat udhëzuese, lutje për ndihmë, paduruar dembel, beteja berlin, qesh ëndrrat vërtetës, intelektuale tirani, pse ne ndihmë, besuar është tirani, ora fund, dyfishtë negativ, fashizmi sfiduar, përfituar nga mjerimi, hequr pëlqimin, kontrolli ëndërr, i çmendur gisht, det veri evropë, emocion marrëdhënie, llamburit rrezet diellit, nga e keqja, amerikan ushtri uniformë, termopileve nëndetëse, vlera dramës së, kopshtari natyrore, lufta-beteja-arratisje arratisje, bohem republika çeke, anije tregtare aks, paranteza buzëqeshje, natyra dinak, imazh makth, reaksionare reagim, luftarake detare, flas mendoj, shëndetshme të jetesës, shkolla ndërrim pikëpamjesh, drejtim, vëzhgimet detare, kontrollit dhe kuptuarit, fyerje përshëndetje, fëmija imagjinoni, dulce etiketë est, gazeta historike, evazioni konflikt, vetë-fiksuar, fuhrer-bunker luftës së dytë botërore, o zot, vjedhje rastit, dyshime dhe dhuna, kontrolli biseda, drejtuar mbrojtëse, post traumatik stresi, mbi fjetur, mendimet e fshehura, prindërit dominuese, ushtar jetojnë, reagimi masakër, kampet e përqendrimit, kontrolli impuls, click folur, frikë të motivuar, fatalizëm fisnik, asnjë dhembshuri, fituar argumente, jetojnë nën tiraninë, vetë pohojnë, hitleri vdekje, gjenocidi armen, pas faktit, menaxhimi i kohës, shtrembërojnë realitetin, vend berlin, krimi i madh, pasluftës nazist gjahtar, gjykuar mbuluar libër, mbijetesa e thjeshtë, lufta dhe paqja, terror-uria në ukrainë, vdekja kamp roje, fantazi seksuale, gjeni veten, historia revizionizëm, holodomor stalinit, mbijetuar i holokaustit, tipare fizike, festim vdekshme, trillim alternativ historia, duke luajtur lojëra, dhuna fizike, fantazi sarkastik, abuzimi i alkoolit, varre masive, vërteta ndritshme lehta, teknikat goditura mafias, shqyrtim kritik, mbrojtja e fëmijëve, gjykohet nga vdekurit, holokausti armen, dëshmitar aksident, menduarit ekzistencial, luftës së dytë botërore fuhrer-bunker, madhe jugore kalaja, masakra armen, inteligjenca fushë, përmbajtja vlera bazë, hyrja sekret, rojë ftohtë luftës, krimi luftës gjenocidi, vëzhgimi i çmenduri, dallimi klasë, kancelari perandori, vizat e udhëtimit, përbëjnë mendjen tuaj, luftimet krimi dy, mirëmbajtjen e lartë, hitleri arratisjes, pranimi stresi, uri-genocid në ukrainë, supozimet realitet, shmangur papëlqim, vdekjen e hitlerit, gjykimi të tjerëve, uria irlandeze patate, servituti pamend, arsyetimi sipërfaqësore, ditët e fundit berlin, rishikim historik, uria e ukrainës, plane të fshehta, vizualizimi të ardhmen, kam vegime fantazi, shërimi emocional, irlandë madhe zija, njerëz të lexuar, ekonomia ndërvarura, merret fryma asfiksoj, statusi quo pranimi, vëzhgimi kundër inteligjencës, rezoluta...

Title:Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition)Format:Kobo ebookPublished:April 1, 2013Publisher:Lulu Inc.

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:1300864869

ISBN - 13:9781300864868

Look for similar items by category:

Reviews