Gjaku asnjanës: jetë suflerësh by Ardian-Christian Kyçyku

Gjaku asnjanës: jetë suflerësh

byArdian-Christian Kyçyku

Kobo ebook | May 20, 2016 | Albanian

Pricing and Purchase Info

$10.47

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

"Nuk dihet edhe me sa të vdekur do ta paguajmë këtë betejë, derisa të vijë mirëkuptimi dhe paqja. Nuk dimë me sa të ligështuar, të coptuar shpirtërisht, të plagosur për vdekje, të dalë mendsh. Kush mund ta dijë? Edhe në e dittë, sa bindshëm mund ta shpjegojë, që kjo e gjitha të jetë e pranueshme, për njeriun e kam fjalën. Se mund të jetë e pranueshme, madje mëse e natyrshme, por jo për njeriun. Vallë, s’kishte një mënyrë tjetër për t’u plakur?! Nuk u gjet diçka tjetër, ose krejt tjetër, që të harxhonte këtë kohë e të plakeshim si qëmoti, pas shumë punësh, dhembjesh njerëzore, hallesh e ëndrrash?!"

Title:Gjaku asnjanës: jetë suflerëshFormat:Kobo ebookPublished:May 20, 2016Publisher:Ardian-Christian KyçykuLanguage:Albanian

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:6068093883

ISBN - 13:9786068093888

Reviews