Gruaja me doreza të zeza by K.C. Mayer

Gruaja me doreza të zeza

byK.C. Mayer

Kobo ebook | December 30, 2016

Pricing and Purchase Info

$4.59

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Zhdukja misterioze e një vrasës të njohur të kontratës,
duke e quajtur shërbimin francez sekret në Paris.

E udhëhequr nga Agjenti Rouge, ky rast do të shqyrtohet.

E vetmja e dhënë është një dorezë të zezë,
e cila është gjetur në një valixhe bosh.

Sa më shumë që ata të hulumtimit, më e rrezikshme është ajo.

Gjurmët të çojnë ato në Berlin, Moskë, Dublin dhe Nju Jork.

Gruaja me doreza të zeza, të cilat hetuesit edhe Lady Bittersweet,
por duket se ata të jenë gjithmonë një hap përpara.

Mbi të gjitha, ajo ka atë në për Agjenti Rouge, ata të angazhuar në një lojë vrasës.

Title:Gruaja me doreza të zezaFormat:Kobo ebookPublished:December 30, 2016Publisher:bookpublishes

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN:9990052398662

Look for similar items by category:

Reviews