Hstortë e Dede Korkutt: Dede Korkut Albanian by Dede Korkut

Hstortë e Dede Korkutt: Dede Korkut Albanian

byDede Korkut

Kobo ebook | February 12, 2016

Pricing and Purchase Info

$10.69 online 
$12.99 list price save 17%

Available for download

Not available in stores

about

Historitë e Dede Korkutit janë prej vlerave të përbashkëta dhe më të rëndësishme të botës Turke. istoritë nuk dihen me saktësi se në ç’vend kanë ndodhur, por nga historitë që gjenden në libër, andehet se ngjarjet kanë ndodhur në Anadollin verilindor dhe Azerbajxhan. Historitë në këtë libër kanë ndodhur ndërmjet shekujve 9 - 11 Historitë nël ibrin “Dede Korkuti” janë transmetuar në mënyrë verbale nga gjuha në gjuhë dhe nga brezi në brez përgjatë historisë. Këto histori janë shkruar në shekullin e 15-të ose të 16-të. Në historitë e Dede Korkutit tregohen mënyra e jetesës tradicionale, struktura e familjes dhe luftërat e Turqve Oguz.

Title:Hstortë e Dede Korkutt: Dede Korkut AlbanianFormat:Kobo ebookPublished:February 12, 2016Publisher:Fatih Oncu DANISMANLIK

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:6059321372

ISBN - 13:9786059321372

Look for similar items by category:

Customer Reviews of Hstortë e Dede Korkutt: Dede Korkut Albanian

Reviews