Koma e Shpirtit by Alex Rim Runa

Koma e Shpirtit

byAlex Rim Runa

Kobo ebook | May 17, 2015 | Albanian

Pricing and Purchase Info

$22.99

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Të jetosh dhe pastaj të vdesësh? Të jetosh i vdekur? Të jetosh pas vdekjes! Kjo po, kjo torturon çdo shpirt të arratisur prej vetvetes. Cila mbetet domethënia e vdekjes atëherë kur proklamohet përjetësia e rilindjes? Ata që kanë njohur realitetin e kësaj jete janë të vetmit që i druhen vdekjes, përjetësisë. Ata që kanë njohur vdekjen më nga afër janë të vetmit që tentojnë përjetësinë, sepse në të nuk kanë për te jetuar më kurrë. Jeta pas vdekjes është vetëm një mishërim midis mosekzistencës dhe
imagjinatës njerëzore!

°Koma e Shpirtit 2002

Title:Koma e ShpirtitFormat:Kobo ebookPublished:May 17, 2015Language:Albanian

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:6050380082

ISBN - 13:9786050380088

Reviews