Manifesti Komunist: The Communist Manifesto, Albanian edition by Karl Marx

Manifesti Komunist: The Communist Manifesto, Albanian edition

byKarl Marx

Kobo ebook | November 22, 2018

Pricing and Purchase Info

$1.99

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Manifestimi komunist përmbledh teorinë e Marksit dhe të Engelsit në lidhje me natyrën e shoqërisë dhe politikës, që me fjalët e tyre, "Historia e të gjithë shoqërisë deri tani ekzistuese është historia e luftës së klasave". Ajo gjithashtu paraqet shkurtimisht idetë e tyre për mënyrën se si shoqëria kapitaliste e kohës përfundimisht do të zëvendësohet nga socializmi. Pranë fundit të Manifestit, autorët kërkojnë "përmbysjen e detyrueshme të të gjitha kushteve ekzistuese sociale", që shërbeu si justifikim për të gjitha revolucionet komuniste në mbarë botën.

Title:Manifesti Komunist: The Communist Manifesto, Albanian editionFormat:Kobo ebookPublished:November 22, 2018Publisher:Classic Translations

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:9740608663

ISBN - 13:9789740608660

Reviews