Rikthim Fatal Vol. I: Fatalitet Abstrakt by Alex Rim Runa

Rikthim Fatal Vol. I: Fatalitet Abstrakt

byAlex Rim Runa

Kobo ebook | November 14, 2014

Pricing and Purchase Info

$3.99

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Idea për të rekuperuar disa "gabime" nga e kaluara në të vërtetë ka lindur disa vite më parë. Rielaborimi dhe ripublikimi i librit Fatalitet Abstrakt deri diku e kam konsideruar një "domosdoshmëri" për të komunikuar për të fundit herë në kampin poetik. 

Egocorpse Edition 2014.

Title:Rikthim Fatal Vol. I: Fatalitet AbstraktFormat:Kobo ebookPublished:November 14, 2014Publisher:Alex Rim Runa

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:6050335532

ISBN - 13:9786050335538

Look for similar items by category:

Reviews