Shkrirje Ngjyrash by Vangjel Canga

Shkrirje Ngjyrash

byVangjel Canga

Kobo ebook | February 18, 2013

Pricing and Purchase Info

$0.00

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere", "Poezi Moderne" dhe "Ngjyra Ndjenjash", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.

Title:Shkrirje NgjyrashFormat:Kobo ebookPublished:February 18, 2013Publisher:Vangjel Canga

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:1301154040

ISBN - 13:9781301154043

Reviews