Të 14 Portals – Në shpellën e Dragoit Christmas Special by Benjamin Hornfeck

Të 14 Portals – Në shpellën e Dragoit Christmas Special

byBenjamin Hornfeck

Kobo ebook | December 22, 2016

Pricing and Purchase Info

$4.59

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Phelan kleriku tha të vogël Sadwen një histori.
Një histori e jetës së tij para se të vinte në Windtal.
Kur i takoi mbretin e Dwarves dhe ndihmuan kundër dragon keqe akull për të luftuar.

Në udhëtimin e tij ai takohet me shumë krijesa të çuditshme,
i cili vetë të luajë një rol në histori.
 

Title:Të 14 Portals – Në shpellën e Dragoit Christmas SpecialFormat:Kobo ebookPublished:December 22, 2016Publisher:bookpublishes

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN:9990052368412

Reviews