Wong wadon karo sarung tangan ireng by K.C. Mayer

Wong wadon karo sarung tangan ireng

byK.C. Mayer

Kobo ebook | December 30, 2016

Pricing and Purchase Info

$4.59

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

Ngilang aneh saka pembunuh kontrak dikenal,
nelpon layanan rahasia Perancis kanggo Paris.

Led Agen Rouge, ngono bakal dipun sinaoni.

Mung pitunjuk punika sarung tangan ireng,
kang ditemokake ing koper kosong.

Sing liyane padha riset, ing luwih mbebayani iku.

Trek mimpin menyang Berlin, Moskow, Dublin lan New York.

Wong wadon karo sarung tangan ireng, kang penyidik uga Lady Pesonamu,
nanging misale jek mau dadi tansah siji langkah ahead.

Ndhuwur kabeh, dheweke wis ing kanggo Agent Rouge, padha melu game gedhong.

Title:Wong wadon karo sarung tangan irengFormat:Kobo ebookPublished:December 30, 2016Publisher:bookpublishes

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN:9990052402598

Look for similar items by category:

Reviews