zv.Libri: teatër by Ardian-Christian Kyçyku

zv.Libri: teatër

byArdian-Christian Kyçyku

Kobo ebook | February 11, 2015

Pricing and Purchase Info

$9.78

Prices and offers may vary in store

Available for download

Not available in stores

about

"Ky është zëvendëslibri. Kemi nja dy fjali nga Java e Parë, ca dromca nga Muaji i Dytë, ndonjë varg nga Viti i Tretë e ashtu me radhë… Do ta përkthejë njeri? Mundet? Se ka shumë fjalë të moçme e të reja. Jo rrallë më dukej se ngulisja në kokë dhe sajoja pikërisht fjalët që shpërfillnit, përdhosnit, apo harronit ju… Zv.Libri, se Librin e jetova. Faqet e tij rodhën mes ujrash bashkë me jetën time. Ose jeta ime rodhi mes librash… Rodhi kaq jetë, kaq vetmi, e po vdes pa mësuar si do të vdes… E dhimbshme? Merreni dhe mos ia dorëzoni armikut, sidomos atij që harrohet. Më mirë ta hani, se sa t’ia jepni atij që harrohet… "

Title:zv.Libri: teatërFormat:Kobo ebookPublished:February 11, 2015Publisher:Ardian-Christian Kyçyku

The following ISBNs are associated with this title:

ISBN - 10:606809376X

ISBN - 13:9786068093765

Reviews