COUNTRY CKNG OF FRANCE

deWillan

|anglais
5 avril 2020|
COUNTRY CKNG OF FRANCE de Willan
20,00 $
Couverture rigide
Obtenez 100 points privilègeᴹᴰ
Offre spéciale2 pr 15$Détails
Acheter en ligne
Livraison à une adresse
Expédition gratuite pour les commandes d’au moins 35 $
Cueillette en magasin
To see if pickup is available, [FR]
Stocks en magasin
Pour voir les stocks en magasin
Les prix et les offres peuvent différer de ceux en magasin

description

Renowned for her cooking school in France and her many best-selling cookbooks, Anne Willan combines years of hands-on experience with extensive research to create a brand new classic. More than 250 recipes range from the time-honored La Truffade, with its crispy potatoes and melted cheese, to the Languedoc specialty Cassoulet de Toulouse, a bean casserole of duck confit, sausage, and lamb. And the desserts! Crpes au Caramel et Beurre Sal (crpes with a luscious caramel filling) and Galette Landaise (a rustic apple tart) are magnifique. Sprinkled with intriguing historical tidbits and filled with more than 270 enchanting photos of food markets, villages, harbors, fields, and country kitchens, this cookbook is an irresistible celebration of French culinary culture.
Anne Willan is an award-winning cooking teacher, food writer, and the author of more than 30 cookbooks. She operates La Varenne, her esteemed cooking school, at Chateau du Fey in Burgundy, France. France Ruffenach is a San Francisco-based photographer, whose work also includes Tartine.
Loading
Titre :COUNTRY CKNG OF FRANCEFormat :Couverture rigideDimensions de l'article :392 pages, 11.38 X 9.75 X 1.5 poDimensions à l'expédition :392 pages, 11.38 X 9.75 X 1.5 poPublié le :5 avril 2020Publié par :Chronicle BooksLangue :anglais

Les ISBN ci-dessous sont associés à ce titre :

ISBN - 10 :0811846466

ISBN - 13 :9780811846462

Convient aux âges : Tous les âges

Recherche d’articles semblables, par catégorie :

Loading